Kaikki vapaat asumisoikeusasunnot: Espoo (44), Helsinki (45), Hollola (1), Hämeenlinna (5), Jyväskylä (37), Kaarina (6), Kangasala (6), Kerava (14), Kirkkonummi (21), Kuopio (6), Lahti (6), Lappeenranta (1), Nokia (12), Nurmijärvi (1), Oulu (45), Pirkkala (5), Porvoo (3), Riihimäki (4), Rovaniemi (1), Salo (3), Tampere (10), Turku (12), Tuusula (7), Vantaa (47), Ylöjärvi (2)
Kaikki vapaat vuokra-asunnot: Espoo (24), Haapavesi (6), Helsinki (5), Hämeenlinna (3), Jyväskylä (4), Kauniainen (2), Keminmaa (1), Kittilä (12), Kuopio (1), Lahti (5), Lappeenranta (2), Mäntsälä (1), Oulu (36), Pirkkala (2), Posio (12), Riihimäki (1), Siilinjärvi (3), Tampere (2), Turku (3), Valkeala (1), Vantaa (2), Vihti (22)

Kaikki vapaat seniorivuokra-asunnot: Kempele (1), Oulu (1)
Kaikki vapaat omistusasunnot: Helsinki (11)
Kaikki vapaat liiketilat: Espoo (1), Turku (1)
Ajankohtaista

muinaisrt3-1

Omistusasuntoja:
Helsingin Kivikko, Muinaisrannantie 3

Uusi asenne asumiseen - näissä tulevaisuuden taloissa asutaan fiksusti ja tunnelmallisesti mukavassa ympäristössä

TA-Kodit Oy toteuttaa arkkitehti Pekka Helinin suunnitteleman hissillisen kerros- ja rivitalokohteen Helsingin Kivikon eteläosaan. Kohde on valmistunut kahdessa osassa 06/2014 ja 02/2015. Kohde on osa Helsingin kaupungin Kehittyvä kerrostalo -ohjelmaa.

As. Oy Helsingin Muinaisrannantie 3 on kahdesta asuinrakennuksesta koostuva taloyhtiö, joka on askeleen edellä muita sekä energiatehokkuudessa että uudenlaisessa mukavuusajattelussa. Jokaisessa asunnossa on vakiona mm. pellettitakka.

 Primääripihi kerrostalo on edelläkävijän valinta

Mikä on primääripihi kerrostalo? Primääripihiys tarkoittaa sitä, että Muinaisrannatie 3:n kotien esitekuva primäärienergian sekä sähkön käyttö on minimoitu innovatiivisin keinoin. Asuinrakennukset on suunniteltu energialuokka A:n vaatimukset täyttäen ja suunnittelussa on pyritty korvaamaan esimerkiksi huoneistokohtaiset sähkösaunat muilla mukavuustekijöillä. Lämmityksessä, ilmanvaihdossa ja vedenkulutuksessa on kaikissa otettu huomioon energiansäästöaspekti, jolloin asuminen näissä kodeissa on kokonaisvaltaisesti taloudellista ja järkevää.

Kun pihistät tuolla, saat enemmän täällä

Asuminen primääripihissä talossa ei todellakaan tarkoita sitä, että asuisit epämukavasti - päinvastoin. Muinaisrannantie 3:n asunnoissa vesikiertoinen lattialämmitys parantaa viihtyisyyttä ja nautit oman pellettitakan loimusta. Yhteissaunojen tilat ovat normaalia viihtyisämmät ja saunan kiuas lämpiää kuivakan sähkön sijaan rehevämmillä pelleteillä. Tulet huomaamaan, että enegiatehokkuus voi olla oikein mukavaa.

Elämästä saa nauttia - etenkin kun sen tekee näin fiksusti.

muinaisrt3-2b

Luonnonkauniilla paikalla, monien
palveluiden ulottuvilla

Muinaisrannantie 3 on Kivikon eteläosassa, Viikin Latokartanon pohjoispuolella. Kyseessä on uusi asemakaava-alue, jonka asukkaat voivat hyödyntää useiden eri lähialueiden palveluita. Itse tontti on luonnonkaunista ja kumpuilevaa maastoa, jonka hienoja avokallioita tullaan rakentamisesta huolimatta säilyttämään mahdollisimman paljon.

Omasta rauhasta harrastuksiin ja asioille

Alue sijoittuu Kehä I:n pohjoispuolelle, aivan Viikin Latokartanon tuntumaan. Kehä I:n ääniä vähentää uusi melueste. Kivikon laajentuva liikuntapuisto sekä Viikin ja Hallainvuoren ympäristön luontopolut ovat kävely- tai lenkkeilymatkan päässä, Myllypurossa ovat mm. tennis- ja jäähalli sekä erittäin monipuolinen kuntokeskus Liikuntamylly. Vain muutaman kilometrin päässä on Itis, Pohjoismaiden suurin kauppakeskus.

Onko sinulla haave ja varaa ostaa oma asunto, mutta vuokran jälkeen rahat eivät vain riitä tarvittavan omarahoitusosuuden säästämiseen?

Ei hätää. Kun ostat asunnnon TA-Kotien As. Oy Helsingin muinaisrannantien kohteesta, lainaamme sinulle tarvittavan omarahoitusosuuden, jopa 15% velattomasta hinnasta. Voit muuttaa suoraan omistusasuntoon ja säästää asuessasi jo omassa kodissa. Ensimmäinen vuosi 0% korolla!

Tule asuntoesittelyyn muinaisrannantie 3 A 4 24.5. klo 13-15, niin kerromme lisää!

Muinaisrannantie 3 kartalla

esitekuva
Avaa isompi kartta

 
Huoneistotyypit
Kerrostalohuoneistot
      Myyntihinta, alk. Velaton myyntihinta, alk.
19 kpl 2h+kt 52,5 - 53,0 m² 72.075 € 218.620 €
20 kpl 3h+k 83,0 - 83,5 m² 77.923 € 308.800 €
Rivitalohuoneistot
3 kpl 4h+k 100,0 97.000 € 373.500 €
 

Lisätiedot

tafilogo

TA-Kodit Oy
Puh. 045 7734 3911
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Johanna Puumalainen
Puh. 045 7734 3813
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

KuvatEtsi huoneisto lehti-ilmoituksen
TA-kohdenumerolla.