Syksyn tuodessa kesähelteiden tilalle viileämmät lämpötilat moni miettii milloin kiinteistön lämmitys alkaa. Lämmityskauteen siirtyminen sujuu valtaosassa asuntojamme ilman suurempia toimenpiteitä. Listasimme asiat, jotka asukkaan on kuitenkin hyvä tarkistaa etukäteen. 

Lue lisää

Jyväskyläläinen Juha Tikka on tehnyt ASO-kodistaan pintaremontilla persoonallisen ja kauniin kokonaisuuden. Upeissa järvimaisemissa, rauhallisella Väinölän alueella sijaitseva rivitaloasunto täyttää asukkaidensa toiveet.

Lue lisää

Vuosittain ilmestyvän TA-lehden uusin numero on ilmestynyt. Lehdestä löytyy mielenkiintoisia juttuja muun muassa ASO-laki uudistuksesta, omatoimiremonteista sekä asumisen trendeistä. Lisäksi lehdessä on tuttuun tapaan kiinnostava asukastarina sekä runsaasti tietoa uudiskohteistamme.

Lue lisää

Asumisoikeusasuntoon tarvittavan järjestysnumeron hakeminen muuttui 1.9.2023. Järjestysnumero haetaan tästä eteen päin alkaen Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksesta ARAsta. Vanhoilla kuntien myöntämillä numeroilla voi kuitenkin hakea asuntoa vielä 31.12.2023 asti.

Lue lisää

Avasimme syksyllä 2021 Espoon toimistomme yhteyteen tilavan Showroomin, jossa esittelemme laajasti erilaisia remonttiratkaisuja ja vaihtoehtoja erityisesti ASO-asukkaillemme. Nyt Showroom lähtee kiertueelle Ouluun, Kuopioon ja Jyväskylään, jotta myös kauempana pääkaupunkiseudusta asuvat asukkaamme pääsevät tutustumaan materiaaleihin ja remonttimahdollisuuksiin.

Lue lisää

 

Asumisoikeusasuntoon tarvittavan järjestysnumeron hakeminen muuttuu asumisoikeuslain uudistuksen myötä 1.9.2023 alkaen.

Lue lisää

Ajankohtaista