Tarjoamme lähes kaikissa kiinteistöissämme vuokraan tai käyttövastikkeeseen sisältyvän Telian, Elisan tai DNA:n kiinteistölaajakaistaliittymän. Liittymän käyttäjille on nyt tarjolla hyviä uutisia, sillä nostamme kiinteistöliittymien perusnopeuksia lähikuukausien aikana.

Carla netti tietokone

Laajakaistayhteyksien merkitys on kasvanut entisestään etätöiden ja etäopiskelujen myötä. Vastaamme muuttuneisiin tarpeisiin tarjoamalla TA:n asukkaille entistä nopeammat nettiyhteydet, jotka sisältyvät vuokraan tai käyttövastikkeeseen.

Telian, Elisan tai DNA:n tarjoaman kiinteistölaajakaistan perusnopeus on jatkossa 50 Mbit/s aiemman 10 Mbit/s sijaan.

Vaatiiko muutos asukkaalta toimenpiteitä?

Operaattorit säilyvät samoina kuin ennenkin. Kiinteistöissä, joissa on Elisan tai DNA:n kiinteistölaajakaista muutos tapahtuu automaattisesti eikä vaadi toimenpiteitä asukkaalta, jolla liittymä on jo ollut käytössä.

Kiinteistöissä, joissa on Telian kiinteistölaajakaista, asukkaan täytyy erikseen päivittää liittymän nopeus osoitteessa telia.fi/kirjaudu.

Vaikuttaako muutos lisänopeuksiin?

Asukkaillamme on mahdollisuus tilata asuntokohtaisesti lisänopeuksia ja -palveluita operaattorilta huomattavan edullisin sopimushinnoin. Lisäpalveluiden hinnat pysyvät ennallaan.

Milloin muutos tapahtuu?

Kiinteistölaajakaistan perusnopeuden muutos tapahtuu operaattorista ja kiinteistöstä riippuen ensi kevääseen mennessä. Osassa muutos on jo tehty tai tulee voimaan vuodenvaihteessa. Operaattorit tiedottavat muutoksen ajankohdasta kotiin jaettavalla tiedotteella.

Vaikuttaako muutos kaapeli-tv-liittymään?

Operaattoreiden sopimuksiin kuuluu kiinteistölaajakaistan lisäksi myös kaapeli-tv-liittymä, johon ei tule muutoksia.

Jos kiinteistölaajakaistaa ei vielä ole ottanut käyttöön, miten se tapahtuu?

Kiinteistölaajakaistan saa käyttöön tilaamalla sen suoraan operaattorilta.
Oman kotitalon laajakaistaliittymän saatavuuden ja operaattorin tiedot voi tarkistaa talon kohdesivulta syöttämällä osoitteen alle.


Lisätietoja:

TA-Yhtiöiden asiakaspalvelu, p. 045 7734 3760 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Artikkelia päivitetty 23.2.2022. Lisätty tieto, että kiinteistöissä, joissa on Telian kiinteistölaajakaista, asukkaan täytyy erikseen päivittää liittymän nopeus. 

Ajankohtaista