Olemme avanneet Espoon toimiston yhteyteen ison Showroomin, jossa esittelemme laajasti erilaisia remonttiratkaisuja ja vaihtoehtoja. Showroomissa saa paitsi inspiraatiota oman remontin toteuttamiseen myös tietoa erilaisten remonttien kustannuksista sekä mahdollisuuksista.

Ideoita ja tukea asunnon omatoimiseen kunnostukseen

Tarjoamme asumisoikeusasukkaillemme asunnon omatoimiseen kunnostamiseen TA-materiaalipaketteja sekä remonttivaihtoehtoja myös isompiin kunnostustöihin kuten keittiöihin, kylpyhuoneisiin, saunoihin ja piha-alueisiin.

TA-materiaalipaketti on tarkoitettu tilanteisiin, joissa jokin huoneiston osa, esimerkiksi lattia, keittiön työtaso tai keittiö kokonaisuudessa, on jo vähän huonokuntoinen, mutta sen elinkaari, eli esimerkiksi tekninen käyttöikä tai toiminnallisuus, ei ole vielä päättynyt. TA-Materiaalipaketti voi sisältää esimerkiksi maalit ja maalaustarvikkeet tai laminaatin koko huoneistoon.

Osaan omatoimiremonteista voit saada veloituksetta materiaalit TA:lta ja sinulle jää vain työn tekeminen tai teettäminen. Verottajalta voi saada kotitalousvähennyksenä helpotusta veroihin, jos teettää omaan kotiin kunnostus- tai perusparannustöitä.  Asuntoa ei tarvitse omistaa, joten kotitalousvähennystä voi saada myös vuokra- tai asumisoikeusasuntoon. Lue lisää kotitalousvähennyksestä ja sen määrästä verottajan sivuilta.

Showroom on auki – varaa käyntisi!

Showroom on avoinna sopimuksen mukaan, varaa käyntisi sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Showroomin löydät Knitter Business Parkista Espoon Kilosta, osoitteesta Kutojantie 6-8.

Ajankohtaista