Kaikista asuintaloistamme on jo valmistumisvaiheessa tehty poikkeusoloja ja hätätilanteita varten lain vaatima pelastautumissuunnitelma. Taloosi laadittuun pelastussuunnitelmaan on hyvä tutustua etukäteen, vaikka asukassivuilla.

Espoon toimistomme yhteydessä olevassa Showroomissa esittelemme myös talojen turvallisuusasioita ja nähtävillä on muun muassa VSS-laatikko sisältöineen.


Viime aikoina yleinen kiinnostus pelastussuunnitelmia kohtaan on lisääntynyt. Talokohtainen pelastussuunnitelma auttaa sinua valmistautumaan yllättäviin tilanteisiin kotona ja pihapiirissä.


Löydät pelastussuunnitelman helposti verkkosivuiltamme

Suuressa osassa kiinteistöjämme pelastussuunnitelma on saatavilla sähköisessä muodossa, ja se löytyy täältä osoitteesi perusteella. Mikäli pelastussuunnitelmaa ei löytynyt edellä mainitusta linkistä, löydät suunnitelman asukassivuiltasi.


Talokohtaiset asukassivut auttavat

Asukassivuille pääset kirjautumaan oheisten ohjeiden mukaan.

Pelastussuunnitelman lisäksi löydät asukassivuilta myös muuta hyödyllistä omaan asumiseesi liittyvää tietoa. Voit myös jättää palvelupyynnön.

Isommissa taloissamme on myös väestönsuoja. Väestönsuojien kunnossapito on huoltoyhtiöidemme vastuulla. Huoltoyhtiö huolehtii muun muassa siitä, että väestönsuojan VSS-laatikossa olevat tarvikkeet ovat toimintakunnossa. VSS-laatikko sisältää myös muun muassa joditabletteja jokaiselle talon asukkaalle.

Ajankohtaista