Kiinteistömanagerin työ on monipuolista ja vaihtelevaa

Kiinteistömanageri on asukkaan ensisijainen kontakti, joka hoitaa asunnon kuntoon ja viihtymiseen liittyvät asiat. Jarno Lindeman ja Hanna-Leena Jokinen työskentelevät TA:lla kiinteistömanagereina. Kiinteistömanagerin työtehtäviin kuuluu esimerkiksi asukkaiden arjesta huolehtiminen, laskujen läpikäyminen, yhteistyö kiinteistöhuollon kanssa sekä kiinteistöjen yleinen kunnossapito. Myös huoneistotarkastukset ja niihin liittyvät suunnitelmat sekä remontit ovat arkipäivää kiinteistömanagerille. 

Kiinteistömanagerina TA:lla pääsee työskentelemään yhdessä myyjien, kiinteistösihteerien ja muiden managerien kanssa. Työaika on normaali toimistoaika, jossa on myös joustavuutta. Joskus iltaisin on esimerkiksi asukaskokouksia, joiden aikatauluihin voi kuitenkin itse vaikuttaa.

Jarno kertoo viihtyneensä työssään kiinteistömanagerina mainiosti. Jarnoa kiinnostaa kiinteistöala, koska se on muuttuva toimiala, jossa koko ajan oppii uutta. Hän on myös kiinnostunut kouluttamaan itseään lisää ja käy töiden ohella isännöinnin ammattitutkintoa. Yksi työn parhaista puolista on Jarnon mielestä ehdottomasti monipuolisuus.

Hanna-Leenaan kertoo kiinteistömanagerin työn olevan joustavaa. Työpäivien kulkuun saa myös itse vaikuttaa paljon. Yksi kriteeri Hanna-Leenan työnhaussa oli se, että työt eivät tule kotiin ja kiinteistömanagerina työskentelemisessä tämä edellytys toteutuu. Hanna-Leenan mielestä parhaita puolia työssä on itsenäisyys, kollegat sekä koko työyhteisö. Hän nauttii myös asukkaiden tapaamisesta.

Katso YouTube-kanavaltamme videohaastattelu Jarnon ja Hanna-Leenan työpäivistä TA:lla.

 

Ajankohtaista