TA:n asumisoikeus-, vuokra- ja omistusasuntojen myynti- ja vuokrausilmoituksia on vain TA:n omalla TA.fi-sivustolla sekä valtuutettujen luotettavien yhteistyökumppanien, kuten Etuovi.comin, Vuokraovi.comin, Uudisovi.com, Oikotie.fi:n ja Tori.fin sivustoilla.

Jyväskylän Pellonreuna 7 C5 20 of 23 PRINT

Mikäli törmäät TA:n asuntojen myynti- tai vuokrausilmoituksiin muilla sivustoilla, kyse on todennäköisesti huijauksesta. TA:n asumisoikeus- ja vuokra-asuntoja markkinoidaan luvattomasti esimerkiksi Rentola.fi-sivustolla. TA-Yhtiöt eivät ole antaneet lupaa sivustolla tapahtuvaan asuntojensa markkinointiin tai markkinointimateriaaliensa käyttöön.

TA:n asuntoja ei saa myöskään rajoituksetta luovuttaa tai markkinoida edelleen. Asumisoikeusasunnoista annetussa laissa ja asuinhuoneiston vuokrauksesta annetussa laissa on rajoitettu asumisoikeuden haltijan ja vuokralaisen oikeutta luovuttaa asumisoikeusasunnon hallinta jollekin toiselle. Tällainen asunnon hallinnan edelleen luovutus on sallittua vain laissa erikseen määritellyin edellytyksin.

Jos törmäät asuntoilmoitteluun sivustolla, jossa esiintyy kielivirheitä ja josta ei löydy asiakaspalvelun yhteystietoja tai tiedot ovat puutteelliset, harkitse tarkkaan ennen kuin annat sivustolle yhteystietojasi tai sitoudut sivuston kautta minkäänlaisen palvelun tilaukseen.

 

Ajankohtaista