Tarjoamme asumisoikeusasukkaillemme maksutta materiaalipaketteja oman asumisoikeusasuntonsa remontoimiseen. Erilaisiin vaihtoehtoihin pääsee tutustumaan Espoossa sijaitsevassa Showroomissamme joko osallistumalla asukastilaisuuksiin tai varaamalla yksityiskäynnin. Syksyn asukastilaisuuskissa perehdytään remontoinnin lisäksi myös tällä hetkellä erittäin ajankohtaisiin energia-asioihin.

Avasimme viime vuoden lopulla Espoon päätoimipisteen yhteyteen Showroomin, jossa esittelemme laajasti erilaisia remonttiratkaisuja sekä materiaalivaihtoehtoja asumisoikeusasukkaillemme. Remontointimahdollisuuksien tarjoaminen on yksi keino lisätä asumisoikeusasukkaidemme asumisviihtyvyyttä. Järjestämme Showroomissa noin kerran kuukaudessa asiakastilaisuuksia. Showroomiin tutustumista varten voi varata yksityiskäynnin.

Asukastilaisuudet ovat erinomainen hetki tulla katsomaan materiaaleja ja keskusteleman oman kodin remontista, sillä paikalla on kiinteistömanagereita ja muita asiantuntijoita neuvomassa ja antamassa vinkkejä.

Tämän syksyn teemana asukastilaisuuksissa on remontoimisen ohella energia-asiat. Useimmissa syksyn tilaisuuksissa TA:n energia-asiantuntija Jaakko Sorvari antaa vinkkejä oman sähkölaskun pienentämiseen sekä kertoo mihin ja kuinka paljon TA:lla menee energiaa. Tilaisuuksissa on myös mahdollista osallistua energiavisaan ja voittaa kivoja palkintoja.

Tulossa olevia tapahtumia:

Lauantaina 8.10. koko päivän kestävä Turun alueen asumisoikeusasukkaillemme suunnattu tilaisuus, johon bussikuljetus Turun seudulta.

Afterwork -tilaisuus asumisoikeusasukkaillemme keskiviikkona 23.11.2022 klo 16–17.30

Aamupäivätilaisuus asumisoikeusasukkaillemme perjantaina 2.12.2022 klo 10–11.30. Tilaisuuden lopuksi tarjoamme lounaan ravintola Knitterissä.

Syksyn ja alkutalven tapahtumiin pääset ilmoittautumaan Showroomin omilla sivuilla.

Tutustu Showroomiin netissä tai katso video, jossa esittelemme Showroomia.

Tilaisuuksien ulkopuolella Showroom on avoinna sopimuksen mukaan, käyntiajan voi varata sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Showroomin löydät Knitter Business Parkista Espoon Kilosta, osoitteesta Kutojantie 6-8.

Ajankohtaista