Kirjoittanut: Emma Karhu

Matinkylä on vireä kaupunginosa Espoossa merenrannalla. Meillä on paljon sekä vuokra- että asumisoikeusasuntoja eri puolella Marinkylään. Löytyykö seuraava kotisi Matinkylästä? Lue mitä kaikkea Matinkylästä löytyy!

Espoossa sijaitseva Matinkylä on kehittyvä asuinalue merellisessä miljöössä. Matinkylä tarjoaa harrastusmahdollisuuksia ympäri vuoden, upeita ulkoilualueita sekä hyvät kulkuyhteydet joka suuntaan. Sieltä löydät myös kaikki tarvittavat palvelut läheltä. Matinkylä sopii hyvin asuinalueeksi niin sijaintia arvostaville yksinasujille, kuin omaa rauhaa ja luontoa kaipaaville perheille.  

Matinkylän läpi kulkee upea rantaraitti, joka on täynnä kahviloita, ravintoloita ja rantoja. Matinkylän uimarannalla voi kesällä nauttia hellepäivistä ja talvella käydä pulahtamassa avannossa. Nokkalan Majakka on rantaraitin varrella sijaitseva suosittu rantakahvila-ravintola, joka on auki ympäri vuoden. Talvella siellä voi juoda esimerkiksi kuumaa kaakaota tai lounastaa lämmintä lohikeittoa kauniissa talvimaisemissa. Kesällä asiakkaita palvelee lisäksi ihastuttava kattoterassi, jossa voi nauttia kesäilloista hyvän ruoan ja juoman parissa.

Sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella

Itä-Helsingistä Matinkylään asti kulkeva Länsimetro on helppo ja vaivaton tapa päästä Helsingin keskustaan nopeasti. Metroreitti jatkuu nykyisin Kivenlahteen saakka, joten myös länteen päin pääsee kätevästi metrolla.  Isosta Omenasta kulkee myös runsas määrä eri bussilinjoja jokaiseen suuntaan. Lisäksi yksityisautoilu on vaivaton tapa liikkua Matinkylässä, ja esimerkiksi Helsingin keskustaan ajaa vain noin 20 minuutissa. Matinkylästä löytyy myös kesäkauden toiminnassa olevat Alepa-pyörät, joilla pääsee pyöräilemään Helsinkiin asti.

Matinkylä täynnä palveluita

Iso Omena on yli 100 erilaisen liikkeen kauppakeskus, jossa on myös kirjasto, terveysasema sekä elokuvateatteri. Voit esimerkiksi mennä ostoksille koko perheen kesken tai käydä syömässä Ison Omenan kattavassa ravintolamaailmassa. Aivan kauppakeskuksen läheisyyteen on myös viihtyisä Hotel Matts, joka tarjoaa skandinaavisesti tyylikästä ja modernia majoitusta.

Upeat puitteet erilaisiin harrastuksiin ympäri vuoden

Matinkylästä löytyy jokaiselle urheilun ystävälle jotain. Rantaraitille voit lähteä ulkoilemaan ja lenkkeilemään upeisiin maisemiin. Keskeisellä sijainnilla oleva Matinkylän urheilupuisto on suosittu ja monipuolinen urheilun keskiö. Hiljattain rakennettu Ilmatar Areena toimii jääurheilun moninaisena keskuksena. Sen lisäksi alueelta löytyy yleisurheilukenttä, useita tekonurmia sekä ulkokuntoiluvälineitä. Matinkylässä on myös uusi uimahalli, joka sijaitsee Länsimetron ja Ison Omenan läheisyydessä.

Tutustu kohteisiimme Matinkylässä tästä

Lue lisää alueesta ja sen palveluista:

-    Iso Omena
-    Rantaraitti
-    Nokkalan Majakka
-    Matinkylän uimahalli
-    Hotel Matts

Ajankohtaista