TA:n oma siivouspalveluja tuottava yritys, TA-Asumispalvelut Oy tai tuttavallisemmin TA-Siivous, on työpaikka, jossa viihdytään. Pienessä tiimissä pääsee tekemään monipuolisesti erilaisia siivousalan töitä ja työt voi päivän päätteeksi jättää työpaikalle. Oman työn tuloksen näkee välittömästi.

 

TA-Siivous on osa TA-Yhtiöitä. TA-Yhtiöt puolestaan tunnetaan parhaiten valtakunnallisena asuimisoikeus- ja vuokra-asuntojen omistajana ja rakennuttajana. Laadukas siivous on tärkeä osa kiinteistöjen ylläpitoa. Kun jossain tarvitaan siivoojaa, kutsutaan paikalle TA-Siivouksen tehotiimi.

- Meillä on pieni tiimi, mutta kuitenkin ison työnantajan edut kuten hyvä työterveyshuolto, laadukkaat työvälineet, ja oma ilmainen kuntosali, kehuu TA-Asumispalvelut Oy:n palveluvastaava Tiia Mustonen.

Pääosa siivouskohteista on TA-Yhtiöiden omia asuntoja, joissa tehdään muuttosiivouksia tyhjiin asuntoihin asukkaiden vaihtuessa. Uusasiakashankintaa ei siis tarvitse tehdä ja töitä on takuuvarmasti – onhan TA kasvava yritys, jolla on yli 20 000 asuntoa ympäri Suomea.  – Muuttosiivousten lisäksi teemme jonkin verran myös toimisto-, porrashuone- ja kotisiivouksiakin, Mustonen kertoo.

- Työ on fyysisesti usein raskasta ja työntekijöiltä odotetaan luotettavuutta ja tarkkuutta. Meillä työntekijöiden jaksamisesta kuitenkin huolehditaan ja tehtävien hoitamiseen varataan riittävästi aikaa, Mustonen vakuuttaa. – Haluamme, että työntekijät voivat olla ylpeitä työnsä tuloksesta, hän jatkaa.

Kasvava yritys etsii uusia työntekijöitä

Uusia työntekijöitä rekrytoidaankin jatkuvasti. – Tärkeimpiä ominaisuuksia hyvälle siivoojalle ovat tarkkuus ja halu tuottaa laadukasta siivouspalvelua, Mustonen kiteyttää. Tarjoamme hyvän perehdytyksen sekä ammattitaitoisen tiimin jatkuvan tuen. – Aikaisempi kokemus siivousalan töistä ja puhdistusalan koulutus katsotaan eduksi. Tämä on hyvä askel eteenpäin siivojan uralla, Mustonen huomauttaa. – Ajokorttia ja suomenkielentaitoa edellytämme, sillä tiimillä on oltava yhteinen kieli ja siivouskohteita on ympäri pääkaupunkiseutua. Omaa autoa ei kuitenkaan tarvita, sillä työajot hoidetaan yrityksen autolla. Siivousvälineet myös pestään ja huolletaan työpaikalla. – Se on hyvä, että työt voi jättää työpaikalle eikä päivän päätteeksi tarvitse pestä siivousliinoja omassa pesukoneessa, Mustonen sanoo.

Ajankohtaista