TA-Yhtiöiden kesän 2023 kesätyöpaikat ovat nyt haettavissa. Palkkaamme tulevaksi kesäksi lähes 100 nuorta eri puolille Suomea. Kesätyöpaikkoja on tarjolla vihertöiden, asuntomyynnin, remontoinnin sekä erilaisten toimistotehtävien parissa.

TA-Yhtiöt tarjoaa lähes 100 kesätyöpaikkaa kesällä 2023

Kesällä 2023 TA-Yhtiöillä on jälleen tarjolla kesätöitä niin ensimmäistä työpaikkaa hakeville kuin jo kokeneemmille ja opinnoissaan pidemmälle edenneille. Töitä on tarjolla lähes 100 nuorelle.

– Tuemme nuorten työllistymistä tarjoamalla kesätyö- ja harjoittelupaikkoja asumisen ja kiinteistöjen parissa. Kesätyöpaikka on tärkeää työelämään tutustumista, ja nuorten työpanos on meille arvokasta. Meillä pääsee tekemään mielenkiintoisia tehtäviä osaavien ammattilaisten kanssa ja ohjauksessa, henkilöstöasiantuntija Karina Kallio sanoo.

Tarjoamme kesätöitä aiempien vuosien tapaan vihertöiden, myynnin, remontoinnin sekä erilaisten toimistotehtävien parissa. Eniten kesätöitä on tarjolla viherosastolla.

–  Pihatöissä pääsee konkreettisesti näkemään työnsä jäljen, ja hyvin hoidetut pihat parantavat asukkaidemme viihtyvyyttä. Pihatyöntekijöiden työpäivät koostuvat pääosin kitkemisestä, siistimisestä ja haravoinnista. Töitä tehdään 3-4 henkilön tiimeissä kokeneemman tiiminvetäjän johdolla, Karina Kallio kertoo.

Viime vuoden kesätyöntekijöiden mielestä parasta kesätöissä olivat työkaverit, työympäristö, työajat ja työtehtävät.

– Yli 90 prosenttia kyselyymme vastanneista viime kesän kesätyöntekijöistä joko suosittelisi tai mahdollisesti suosittelisi TA:ta työpaikkana kaverilleen, ja suurin osa haluaisi tulla meille takaisin töihin. Kesätöiden myös koettiin vastanneen odotuksia. Lisäksi suurimman osan mielestä omaa esihenkilöä ja työkavereita oli helppo lähestyä, jos tarvitsi apua, Karina Kallio kertoo.

Olemme mukana tänäkin vuonna Oikotien vastuullinen kesätyöpaikka-kampanjassa. Oikotien sivuilta löytyy useita vinkkejä hakuvaiheen lisäksi myös haastatteluun valmistautumiseen, joihin kannattaa tutustua etukäteen.

Kesätyöhaku on nyt käynnissä!

Katso kaikki avoimet kesätyöpaikat, täytä hakemus ja liitä mukaan CV osoitteessa: ta.fi/rekrytointi.

Ajankohtaista