Uuden kodin tuoksussa on aina jotain erityistä. Vastavalmistuneen asunnon pinnat kiiltävät uututtaan, ja modernissa kodissa on huoletonta asua. Samalla kun rakennamme uusia koteja, rakennamme myös pohjaa laadukkaalle asumiselle niin asumisviihtyvyyden, edullisten kustannusten kuin ympäristönkin kannalta.

lypsyjankatu sisa havainne b18

Vuonna 2022 meille valmistui lähes 700 uutta asuntoa eri puolille Suomea ja sama kasvuvauhti jatkuu edelleen. Tämän vuoden ensimmäinen uudiskohde valmistui tammikuussa Lahteen. Jaksonkatu 8:ssa on vielä muutama muuttovalmis ja upouusi asumisoikeuskaksio vapaana!

Jaksonkatu1 ulkokuva 1

Seuraavaksi uusia asuntoja valmistuu helmikuussa Keravan Palopellonkadulle ja Espoon Matinkylään. Palopellonkadulla on vapaana sekä työtilallisia vuokrayksiöitä että erikokoisia asumisoikeusasuntoja. Kaikki Matinkylään valmistuvat vuokra-asunnot on jo varattu.

Uudiskohteita on tällä hetkellä rakenteilla tai suunnitteilla Espooseen, Helsinkiin, Jyväskylään, Kangasalle, Keravalle, Kuopioon, Lahteen, Lietoon, Nokialle, Ouluun, Rovaniemelle, Turkuun ja Vantaalle. Näet kaikki uudiskohteemme täältä.

Ensimmäinen Joutsenmerkki -kohteemme Lietoon

Liedon keskustaan, osoitteeseen Simpukkatie 17 valmistuu elokuussa uusia asumisoikeusasuntoja 5-kerroksiseen kerrostaloon. Isoimmat, neljän huoneen asunnot ovat tällä hetkellä kaikki jo varattuna, mutta pienempiä asuntoja on vielä haettavissa.

Simpukkatie 17:lle haetaan sen valmistuttua Pohjoismaiden virallista ympäristömerkkiä, Joutsenmerkkiä. Merkki edistää kestävää kehitystä ja merkin saaneet tuotteet ja palvelut täyttävät kattavat, elinkaariajatteluun perustuvat ympäristövaatimukset.

Simpukkatie17 havainne1

Uusia energiaratkaisuja Espoossa

Olemme jatkuvasti mukana kehittämässä myös uusia energiaratkaisuja. Yksi mielenkiintoinen hanke on rakenteilla Espoon Finnooseen. Finnooseen valmistuu Peijinkadulle vuokra- ja asumisoikeusasuntoja, joiden lämmitysjärjestelmä toteutetaan geoenergialla ja matalalämpöisellä aluelämpöverkolla. Lue lisää täältä.

peijinkatu1B C ASO havainne rend1

Lisätietoa kaikista uudiskohteistamme löydät nettisivuiltamme ta.fi/uudiskohteet. Tilaamalla uutiskirjeen saat ensimmäisten joukossa tietoa uusista kohteista, tapahtumista ja eduista. Tilaa uutiskirje osoitteesta ta.fi/uutiskirje.

Ajankohtaista