TA-Yhtymä-konsernin vuosikertomus vuodelta 2022 on julkaistu. Vuoden aikana valmistui yli 600 uutta asuntoa, ja asuntomäärämme ylitti vuoden 2023 alkupuolella 20 000 asunnon rajapyykin. Tarjosimme kodin jo noin 37 000 asukkaalle. Tarjoamme asukkaillemme myös jatkossa vastuullista asumista ja turvaa tulevaisuuteen.

J28A9956

Kodin turvallisuuden merkitys korostuu aikoina, jolloin ympäröivä maailma tuntuu aiempaa epävakaammalta ja vähemmän ennustettavalta. Meidän tehtävämme on osaltamme edistää kotiin liittyvää mielenrauhaa asukkaillemme.

– Konsernimme on yksi Suomen suurimmista yleishyödyllisen asuntotuotannon rakennuttajista ja omistajista. Asuntojemme kysyntä on säilynyt toimintaympäristön muutoksissa erittäin hyvänä ja käyttöasteet ovat olleet korkealla tasolla koko toimintavuoden. Vastuullisesti ja ammattitaitoisesti hoidetut asuntomme tarjoavat turvallisen kodin myös talouden epävarmoina aikoina. Teemme pitkäjänteisesti työtä sen eteen, että asumisen kustannukset pysyvät mahdollisimman edullisina asuntojen viihtyvyydestä tinkimättä, TA-Yhtymä Oy:n toimitusjohtaja Jouni Linnavuori sanoo.

Vuoden 2022 aikana konsernimme liikevaihto kasvoi 186 miljoonaan euroon, ja asuntojemme käyttöaste nousi 98,8 prosenttiin tavoitteidemme mukaisesti. Säilytimme edelleen paikkamme yhtenä edullisimmista asumisoikeusasuntojen tarjoajista ja jatkoimme vastuullista ja tehokasta toimintaamme.

Lue vuosikertomuksestamme, millainen vuosi konsernillamme oli ja millaiselta tulevaisuus näyttää sekä tutustu avainlukuihin ja tilinpäätökseen.

Tutustu vuosikertomukseen osoitteessa ta.fi/vuosikertomus2022.

Ajankohtaista