Avasimme syksyllä 2021 Espoon toimistomme yhteyteen tilavan Showroomin, jossa esittelemme laajasti erilaisia remonttiratkaisuja ja vaihtoehtoja erityisesti ASO-asukkaillemme. Nyt Showroom lähtee kiertueelle Ouluun, Kuopioon ja Jyväskylään, jotta myös kauempana pääkaupunkiseudusta asuvat asukkaamme pääsevät tutustumaan materiaaleihin ja remonttimahdollisuuksiin.

Tasot

Tarjoamme asumisoikeusasukkaillemme asunnon omatoimiseen kunnostamiseen TA-materiaalipaketteja sekä remonttivaihtoehtoja myös isompiin kunnostustöihin kuten keittiöihin, kylpyhuoneisiin, saunoihin ja piha-alueisiin. TA-materiaalipaketti on tarkoitettu tilanteisiin, jossa jokin huoneiston osa, esimerkiksi lattia, keittiön työtaso tai keittiö kokonaisuudessa, on jo vähän huonokuntoinen, mutta sen elinkaari, eli esimerkiksi tekninen käyttöikä tai toiminnallisuus, ei ole vielä päättynyt. Näihin materiaaleihin on mahdollista tutustua TA:n Showroomissa.

Lisäämällä mahdollisuuksia omatoimiseen remontointiin haluamme parantaa asumisviihtyvyyttä sekä pitää huolta asuntojemme kunnosta. Lähtemällä kiertueelle tarjoamme myös kauempana pääkaupunkiseudusta asuville asukkaille mahdollisuuden nähdä materiaaleja ja keskustella asiantuntijoidemme kanssa. Olemme jo aiemmin järjestäneet Turun, Tampereen, Hämeenlinnan ja Lahden alueen asukkaille bussikuljetuksen Espoon Showroomiin.

Ohjelmassa puheenvuoroja, materiaalien hypistelyä ja keskustelua

Kiertueen tilaisuudet pidetään Oulussa Scandic Cityssä, Kuopiossa Scandic Kuopiossa ja Jyväskylässä Scandic Laajavuoressa. Ohjelma on sama kaikissa tilaisuuksissa:

  • Asiantuntijat kertovat TA:n materiaalipaketeista.
  • Tilaisuuden aikana voi tutustua sisustusmateriaaleihin ja oman kodin remontointimahdollisuuksiin asiantuntijoidemme avustuksella.
  • Sisustussuunnittelija antaa vinkkejä oman kodin uudistamiseen.
  • Osallistujat voivat ottaa osaa arvontaan ja voittaa leffaliput.
  • Tilaisuudessa on tarjolla kahvia ja pientä suolaista.

Tilaisuudet on tarkoitettu TA:n asumisoikeusasukkaille. Tilaisuuksiin mahtuu rajallinen määrä osallistujia, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Syksyllä tilaisuuksia myös Espoossa

Syksyn myötä asukastilaisuudet jatkuvat myös Espoon Showroomissa. Seuraava tilaisuus on torstaina 24.8. Muut syksyn tilaisuudet ovat 10.10. ja 29.11. Järjestämme marraskuussa myös webinaarin, jossa kerromme remonttimahdollisuuksista.

Lue lisää omatoimiremonteista ja ilmoittaudu syksyn tilaisuuksiin täältä!

Ajankohtaista