iStock 000018906615Vuokrasopimuksen allekirjoittaminen sähköisesti on ollut käytössämme noin vuoden ajan ja nyt myös asumisoikeussopimus on mahdollista allekirjoittaa sähköisesti.

Sähköinen asumisoikeussopimus on mahdollista tehdä toistaiseksi ainoastaan pääkaupunkiseudun asumisoikeuskohteissamme, mutta jatkossa palvelu tulee asiakkaidemme käyttöön myös muissa kunnissa.

Sähköinen allekirjoittaminen on helppo ja vaivaton tapa allekirjoittaa sopimus, sillä sopimuksen voi tehdä ajasta ja paikasta riippumatta. Sopimuksen voi yhä allekirjoittaa myös perinteisellä tavalla toimistollamme, mutta suuri osa asiakkaistamme valitsee jo sähköisen allekirjoittamisen. Asiakkailta saadun palautteen mukaan sopimuksen tekeminen on nopeaa ja vaivatonta, sillä allekirjoituksen voi tehdä kotona itselle sopivaan aikaan.

Käytännössä sähköinen allekirjoitus tapahtuu Suomen Onlineallekirjoitus Oy:n sivustolla www.onnistuu.fi. Palvelun käyttö on asiakkaalle maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Allekirjoittamista varten tarvitaan ainoastaan henkilökohtaiset pankkitunnukset tai mobiilivarmenne. —Sähköisesti allekirjoitettu sopimus on juridisesti yhtä sitova ja pätevä kuin perinteinen käsin allekirjoitettu sopimuskin, kertoo TA-Yhtiöiden lakimies Esa Mustonen. Myös sähköisellä sopimuksella voi hakea esimerkiksi Kelan asumistukea.

Myyntineuvottelijamme neuvovat ja antavat lisätietoja sopimusten allekirjoittamisesta. Toimistojemme yhteystiedot löydät täältä.

Ajankohtaista