Hollolasta löytyy sopiva asumisvaihtoehto, halusitpa asua maaseudun rauhassa tai palveluiden lähellä asutuskeskuksessa. Hollolassa asuu tutkitusti tyytyväisiä ihmisiä. Asukkaat arvostavat mm. upeaa luontoa, erinomaisia harrastusmahdollisuuksia ja toimivia palveluja. Hollola on viime vuosina panostanut muun muassa kouluihin. Kaupallisten palvelujen tarjonta on parantunut ja parantuu edelleen, kun uusia kauppakeskuksia rakennetaan.

Hollola sijaitsee erinomaisella paikalla pääväylien risteyskohdassa, joten liikenneyhteydet ovat loistavat. Vireillä oleva kehätie parantaa liikenneyhteyksiä entisestään. Lahden eteläisen kehätien rakentaminen alkaa koko tielinjan osalta vuoden 2018 aikana. Tavoitteena on, että kehätie avataan liikenteelle vuonna 2020. <

vesijärvi

Vesijärvi on kaikenikäisten veneilijöiden suosiossa.

Hollolassa on erinomaiset harrastusmahdollisuudet. Messilän laskettelukeskus, golfkenttä ja leirintäalue houkuttelevat ulkoilijoita pidemmänkin matkan päässä. Vesijärvi sekä muut vesistöt mahdollistavat monenlaisen vapaa-ajan vieton. Vesijärveä on viime vuosina kunnostettu ja nykyisin järvi on suosittu niin uimareiden, kalastajien kuin vesilläliikkujienkin keskuudessa. Hollolalla on myös pitkä historia ja upeaa kulttuuritarjontaa. Hollolan keskiaikainen kivikirkko on upea nähtävyys, jota kannattaa tulla katsomaan kauempaakin. Pyhäniemen kartano Hollolassa on kulttuurihistoriallisesti Suomen arvokkaimpia kartanomiljöitä. Kartanossa järjestetään kesäisin korkeatasoisia kuvataidenäyttelyitä, joissa on esillä suomalaisten taiteilijoiden teoksia. Kartanossa on järjestetty myös huipputason konsertteja sekä kesäteatteria.

messila

Messilän laskettelukeskus on suosittu koko perheelle sopiva vierailukohde. Mäen päältä avautuu upeat maisemat Vesijärvelle.

 

Ajankohtaista