Jyväskylän Palokka on ihanteellinen asuinalue luontoa ja palvelujen läheisyyttä arvostavalle. Upeat ulkoilumahdollisuudet ja hyvät lähipalvelut takaavat, että Palokassa viihtyvät hyvin niin yksinasuvat, pariskunnat kuin lapsiperheetkin. TA:lla on alueella useita asumisoikeustaloja, joissa on asuntoja yksiöistä viiden huoneen perheasuntoihin.

115471 Polkintie3 5 112

Pölkintie 3:n ja 5:n asuntojen parvekkeelta voi ihailla kaunista Palokkajärveä.

Nelostien molemmin puolin Palokkajärven ympärille levittyvä Palokka on Jyväskylän nopeimmin kasvavia asuinalueita. Jyväskylän pohjoispuolelle sijoittuvalla laajalla asuinalueella on jo yli 14 000 asukasta ja alue kehittyy koko ajan. Palokasta on sijainnista riippuen matkaa keskustaan noin 5-8 kilometriä ja matka taittuu helposti joko julkisilla, omalla autolla tai vaikkapa pyörällä.

Palokan seudun kaunis luonto järvineen ja vaaroineen kutsuu ulkoilemaan. Läheisellä ulkoilualueella on valaistuja ulkoilureittejä kauniissa vaaramaisemissa ja ulkoilla voi myös esimerkiksi Palokkajärven ja Alvajärven rannoilla. Palokan keskustassa on myös liikuntapuisto, jossa on tekonurmi, yleisurheilukenttä sekä talvisin tekojäärata. Viereisessä liikuntahallissa voi harrastaa mm. koripalloa, lentopalloa, salibandyä ja jumppaa.

Palokan palvelut ovat keskittyneet molemmin puolin nelostietä. Alueella on mm. kouluja, päiväkoteja, kirjasto ja terveysasema. Nelostien länsipuolella on kaupallinen keskittymä Palokankeskus, josta löytyy kattava valikoima erilaisia liikkeitä. Palokka on yksi Jyväskylän aluekeskuksista ja sieltä on myös lyhyt matka lentokentälle.

heinakuja1B5 Olohuone6

Heinäkuja 1 B 5:n olohuoneen ikkunoista näkyy rauhoittava metsämaisema.

Asumisoikeusasuntomme Palokassa:

Heinäkuja 1 ja 2

Pölkintie 3 ja 5

Tiilitehtaantie 54 ja Tiilitehtaantie 56

Mannisenrinne 7

Norolanraitti 7

Ajankohtaista