Asuntomessutapahtuma Kaupunkielämää

Suomen Asuntomessut järjestää 1.–9.9.2018 uudenlaisen kaupunkitapahtuman Helsingin Jätkäsaaressa. Kaupunkielämää-tapahtuma sopii kaikille kaupunkiasumisesta ja -elämästä kiinnostuneille sekä asumisen asiantuntijoille. Tapahtuma-alueena on Jätkäsaaren keskelle rakentuva Hyväntoivonpuisto sekä jätkäsaarelaiset talot ja pihat.

 

Arkipäivisin on asiantuntijaohjelmaa, Jätkäsaari-foorumi ja vaihtuva illan päätapahtuma. Molempina viikonloppuina alueella on viihteellistä ohjelmaa ja musiikkia koko perheelle. Kävijät pääsevät myös tutustumaan jätkäsaarelaisiin koteihin, yhteistiloihin ja kortteleihin.

Olemme mukana tapahtumassa esittelemässä Vihreistä Vihrein -kerrostalohanketta. Opastetuilla kierroksilla on mahdollisuus päästä tutustumaan Länsisatamankatu 36:n ja Hyväntoivonkatu 4:n kattopuutarhoihin ja yhteistiloihin. Viikonloppuna 1.-2.9. esittelemme myös Hyväntoivonkatu 4:ssä olevaa vuokrakaksiota.

Meillä on näyttelyalueella Hyväntoivonpuistossa oma teltta, johon voit tulla tapaamaan henkilökuntaamme ma-to klo 11-20, pe-la klo 11-21 ja sunnuntaisin klo 11-19.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lisätietoja tapahtumasta www.asuntomessut.fi

IMG 0372

Ajankohtaista