Hurjaa vauhtia viime vuosina kasvanut Sipoo sijaitsee pääkaupunkiseudun tuntumassa, meren rannalla ja lyhyen matkan päässä Helsinki-Vantaan lentoasemasta. Suurkaupungin läheisyydestä huolimatta Sipoossa on maaseutumaista viehätystä kumpuilevine peltoineen ja laajoine metsineen.

jokipuistontie1 aso luhtitalo jokipuistontie1


Kunnan keskus Nikkilä sijaitsee Keski-Sipoossa, lähellä Keravaa. Nikkilästä noin kymmenen kilometrin päässä on Etelä-Sipoon paikalliskeskus Söderkulla, josta pääsee nopeasti moottoritietä pitkin Helsinkiin ja lentoasemalle. Ensimmäiset asuntomme Sipooseen valmistuivat loppuvuodesta 2014. Aivan Söderkullan keskustan tuntumaan rakennettu vuokratalo täyttyi hetkessä ja asunnot ovat edelleen suosittuja.

– Tasbyntien asuntoihin on edelleen kysyntää aina, jos sieltä vapautuu asunto, kertoo Sipoon alueen myynnistämme vastaava Terhi Halla. Tasbyntiellä sijaitsevassa talossa on edelleen alkuperäisiä asukkaita. – Asukkaiden viihtymisestä kertoo myös se, että monet talon asukkaista ovat elämäntilanteensa muuttuessa vaihtaneet asuntoa talon sisällä pienemmästä suurempaan tai päinvastoin, Halla kertoo.

sipoo kartta 800 pxAsuntojen määrä Sipoossa tulee lähivuosina kasvamaan. Nikkilään on rakenteilla 115 asunnon kerrostalokohde, johon tulee 58 asumisoikeusasuntoa ja 57 vuokra-asuntoa. Aivan keskustan tuntumaan nousevat talot valmistuvat arviolta kevään ja kesän 2019 aikana. Tarjolla on erikokoisia asuntoja moneen eri tarpeeseen, 20 neliön yksiöistä isompiin perheasuntoihin. – Osaan asunnoista tulee myös erillinen työtila, jossa voi pitää esimerkiksi kampaamoa tai toimistoa. Nämä ovat todella mielenkiintoisia asuntoja ja on jännittävä nähdä, millaisiin tarkoituksiin asukkaat tulevat tiloja käyttämään, kertoo Terhi Halla. Asunnot rakennetaan osoitteeseen Jokipuistontie 1.

Keväällä aloitimme rakennustyöt myös Söderkullassa. Osoitteeseen Kvartsitie 1 on suunnitteilla neljän kerrostalon kokonaisuus, johon tulee kaikkiaan 106 uutta asumisoikeusasuntoa. Pienimmät asunnot ovat kompakteja 33 neliön yksiöitä ja suurimmat 85 neliön saunallisia neljän huoneen asuntoja.

 

Lisätietoa Sipoon asunnoistamme:

Jokipuistontie 1, Nikkilä

Kvartsitie 1, Söderkulla

Tasbyntie 6 A, Söderkulla

Ajankohtaista