iStock 66297845

Laajakaistayhteydet uudistuvat asunnoissamme, kun TA-laajakaistan tilalle tulee Telian, Elisan tai DNA:n kiinteistölaajakaista. Kiinteistölaajakaista saadaan nyt myös moniin taloihimme, joissa TA-laajakaistaa ei ole aiemmin ollut.

 

Muutoksella parannamme yhteyksien tasoa ja varmistamme, että voimme jatkossa tarjota kiinteistölaajakaistan lähes jokaisessa asuntokohteessamme. Lisäksi voimme tarjota asukkaillemme vastikkeeseen sisältyvän oman kaistan tällä hetkellä käytössä olevan jaetun kaistan sijaan ja mahdollisuuden asuntokohtaisesti tilata lisänopeuksia ja -palveluita operaattorilta huomattavan edullisin sopimushinnoin.

Millainen kiinteistölaajakaista on ja mitä siihen sisältyy?

Asuntosi käyttövastikkeeseen tai vuokraan tulee muutoksen myötä sisältymään kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus on 10 Mbit/s. Halutessasi voit ostaa operaattorilta lisänopeutta ja muita lisäpalveluita. Kiinteistölaajakaista sisältää oman kaistan asuntokohtaisesti valitulla laajakaistanopeudella ja -palveluilla.
Operaattoreiden sopimuksiin kuuluu kiinteistölaajakaistan lisäksi myös kaapeli-tv-liittymä. Osassa kohteista antenniverkko vaihtuu kaapeli-tv-liittymäksi ja osassa kaapeli-tv-operaattori tulee vaihtumaan. Operaattorit tulevat tiedottamaan kaapeli-tv-liittymien mahdollisista muutoksista ja aikatauluista myöhemmin.

Milloin kiinteistölaajakaista on käytössä?

TA-laajakaistasta luovutaan suurimmassa osassa TA:n kohteista vuoden loppuun mennessä. Joissain taloissa muutos tapahtuu vasta ensi vuonna, riippuen operaattorin kuidunrakennusaikataulusta. Operaattorit lähettävät noin 2-4 viikkoa ennen kiinteistölaajakaistan kytkemistä kaikkiin asuntoihin tiedotteen, jossa on liittymän tilausohjeet sekä tarkka päivämäärä, jolloin uusi liittymä on käytettävissä.

Miten saan kiinteistölaajakaistan käyttööni?

Saat kiinteistölaajakaistan käyttöösi tilaamalla sen suoraan operaattorilta. Saat operaattorilta tilausohjeet noin 2-4 viikkoa ennen kiinteistölaajakaistan kytkemistä. TA-laajakaista lopettaa toimintansa, kun kiinteistölaajakaista kytketään.

 

Mistä tiedän, millainen nettiyhteys talossani on? 

Voit tarkistaa liittymiin tulevat muutokset osoitteesta ta.fi/verkkoyhteysuudistus. Sivun taulukkoa täydennetään kun tiedot tarkentuvat.

Kaikkien nykyisten liittymien tiedot löydät täältä.

 

Lisätietoja:

Asiakaspalvelu, p. 045 7734 3760 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ajankohtaista