Toimintamme laajennuttua ja henkilöstömäärän kasvettua päätoimipiste kävi pieneksi. Uudet isommat tilat löytyivät Espoon Kilosta, Kutojantie 6:sta, parin kilometrin päästä vanhasta toimistosta.

 Knitter aula

Uudet tilat sijaitsevat loistavien kulkuyhteyksien äärellä, lähellä Keran juna-asemaa. Saman katon alle saatiin nyt mahtumaan myös muita Espoossa sijaitsevia toimipisteitämme, joten yhteistyö eri toimintojen välillä helpottui merkittävästi.

Asiakaspalvelumme siirtyi uuteen osoitteeseen huhtikuussa. Asiakaspalvelu palvelee uusissa tiloissa tuttuun tapaan maanantaista perjantaihin klo 8–16.

Knitter Business Park

Päätoimipisteemme lisäksi osoitteessa Kutojantie 6 on aloittanut toimintansa uusi Knitter Business Park. Business Parkista on vuokrattavana erikokoisia liiketiloja, jokaisen yrityksen yksilölliset tarpeet
huomioon ottaen. Business Parkissa työntekoa helpottavat aulapalvelu, yhteiset kokoushuoneet, auditorio ja vartiointi sekä monet muut lisäpalvelut. Työhyvinvointia lisäävät muun muassa kuntosali, hieroja sekä
saunatilat. Lisäksi talossa sijaitsevassa Knitter Lounas & Catering -ravintolassa on helppo käydä päivittäin nauttimassa maukasta lounasta ja aamiaista.

Knitter Lounas & Catering

Knitter Business Parkin ravintola Knitter Lounas & Catering tarjoaa makuelämyksiä niin arkilounaalle kuin juhliinkin. Ravintola hakee inspiraatiota Suomen luonnosta ja kotimaisista raaka-aineista, joista tehdään kausittain vaihtuvia makuelämyksiä. Ruokailuelämyksen viimeistelee upea, tyylikäs sisustus sekä ikkunasta avautuva kaunis metsämaisema. Ravintolassa tarjoillaan lounaan lisäksi myös aamiaista sekä erilaisia välipaloja. Ylijäävää lounasta saa myös ostaa ravintolasta iltapäivisin edulliseen hintaan. Näiden lisäksi catering-palvelu loihtii mahtavat tarjoilut kokouksiin ja juhliin.


Ravintola on kaikille avoinna ma-pe klo 8.00 –15.00. Aamiaista tarjoillaan klo 8.00 – 9.30 ja lounasbuffet on katettuna klo 10.30 – 13.30.

Tervetuloa!

Lisätietoja: www.ravintolaknitter.fi

kartta

Ajankohtaista