Näyttävästä iltavalaistuksesta tunnettu Kuokkalan silta toimii reittioppaana vain kiven heiton päässä keskustasta sijatsevaan Kuokkalaan. Alueella on myös toinen Jyväskylän maamerkki, valaistu vesitorni, jossa on pimeän tullen ufomaisia piirteitä. Päijänteen pohjoispään ja Jyväsjärven väliin sijoittuvaan Kuokkalan suuralueeseen kuuluvat muun muassa Kekkola, Kuokkalanpelto, Nenäinniemi, Hämeenlahti, Äijälänranta, Tikka ja Väinölä. Suuralueella on niin kerros- kuin pientaloalueitakin.

Rantaraitti, yksi kaupungin suosituimmista liikunta- ja virkistysalueista, kiertää Kuokkalaa Jyväsjärven puolelta. Raittia pitkin pääsee kiertämään koko Jyväsjärven. Kuokkalassa on myös lukuisia muita
liikunta- ja virkistysmahdollisuuksia, kuten useita uimarantoja, golfenttä sekä Kuokkalan keskustan lähettyvillä sijaitseva kallioväestönsuoja, Kuokkalan Graniitti, joka sisältää 4 300 neliömetriä liikunta
tilaa ja neljä liikuntahallia. Sen noin 20 eri harrastelajin valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin! Graniitti on myös urheiluseurojen, koulujen, kuntourheilijoiden ja muiden ryhmien aktiivisessa käytössä.
Lapsille riittää tekemistä muun muassa Suuruspään toimintapuistossa sekä Yrttisuon perhepuistossa, jonka yhteydessä on skeittipuisto.

Uudet ASO-asunnot Kuokkalassa

Kuokkalaan, Tikantorin rauhalliselle asuinalueelle, osoitteeseen Pellonreuna 7 on valmistunut 56 laadukasta ASO-asuntoa. Nämä kerrostalot sijaitsevat noin kolmen kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Alueella on hyvät palvelut ja harrastemahdollisuudet. Lähikauppa ja -kirjasto sekä Kuokkalan keskustan palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Lähellä on myös useita päiväkoteja, Tikan koulu ja Kuokkalan yhtenäiskoulu. Hyvien kevyen liikenteen yhteyksien ja läheisten linja-autopysäkkien ansiosta liikkuminen on sujuvaa myös ilman autoa. Koiran omistajia ilahduttaa Pohjanlammen koirapuiston läheisyys. Keljon marketeille pääsee asioimaan sujuvasti Tikanväylää pitkin. Hämeenpohjantien ja Kuokkalantien kautta on nopea yhteys myös Vaajakosken suuntaan.

Asuntomme Kuokkalan suuralueella


Ansaritie 1 ja Ansaritie 6, Äijälänranta ASO
Iltarannantie 3, Kekkola ASO
Huhtalahdentie 4, Nenäinniemi ASO
Kartanonranta 3, Hämeenlahti ASO
Pellonreuna 7, Kuokkala ASO
Äijälänrannantie 14, Äijälänranta ASO
Äijäläntie 10, Väinölä ASO

Ajankohtaista