Myyntineuvottelija tuo yhteen kodin ja sen uudet asukkaat

Kun asunto tulee hakuun, on myyntineuvottelijan tehtävä löytää asuntoon uusi asukas. Myyntineuvottelijan työpäiviin kuuluu asuntoilmoitusten laittamista nettiin, tarjouskierrosten käynnistämistä ja seurantaa, asuntoesittelyitä ja sopimuspapereiden laadintaa.

 

Nora Saroma työskentelee TA:lla asumisoikeusasuntojen myyntineuvottelijana. Hän asuu itsekin asumisoikeusasunnossa, jonka ansiosta hän alun perin päätyikin hakemaan kesätyöpaikkaa TA:lta. Nora on huomannut työn olevan kuin luotu hänelle. Työssään hän kertoo tarvitsevansa hyviä vuorovaikutustaitoja, positiivista asiakaspalveluhenkisyyttä, organisointikykyä ja itseohjautuvuutta.

 

Parasta Noran mielestä TA:lla työskentelyssä on muun muassa loistava työilmapiiri, työn monipuolisuus, aikataulujen vapaus ja tietenkin asiakkaat. Mieleen ovat erityisesti jääneet asiakkaiden onnenkiljahdukset, kun he ovat kuulleet saaneensa haluamansa asunnon. Noralle työssä on arvokkainta juurikin sen merkityksellisyys, kun saa yhdistää kodin ja sen uudet asukkaat.

 

Katso Youtube-kanavaltamme videohaastattelu, jossa Nora kertoo työpäivästään TA:lla.

 

 

Ajankohtaista