Tutustumassa työelämään TA:lla

Yhdeksäsluokkalaiset Leea ja Vera kertovat työelämään tutustumisjaksostaan TA:n Espoon toimistolla.   

 

TET-jaksomme kestää kaksi viikkoa lokakuussa 2021. Olemme olleet nyt kaksi päivää TA:lla TET:ssä. Työnkuvaamme kuuluu mm. kiinteistötiimin työhön tutustuminen, töissä avustaminen, tilojen järjestely ja asiakaspalveluun tutustuminen ja siinä avustaminen. Tähän mennessä olemme saaneet tutustua TA:n toimintaan, koko rakennukseen ja markkinointipuolen asioihin, eikä työskentely täällä ole liian raskasta.

TA:lla saa monipuolisen kuvan liiketoiminnasta ja monipuolista työkokemusta. TA:lla on joustavat työajat, mikä on varsinkin meille hyvä asia. Päivämme kestävät kuusi tuntia, ja työaikamme ovat 8.00/9.00–14.00/15.00. Ruokatauko kestää noin 30 minuuttia ja sekin on joustava. Sijainti on hyvä ja myös julkisilla kulku työpaikalle on helppoa. Lähistöllä on kauppa ja ruokapaikkoja, joista voi käydä ostamassa lounasta.

Tulimme TA:lle, koska Veran äiti työskentelee täällä ja koska Veran sisko on ollut täällä myös TET:ssä ja kesätöissä. Paikka on myös entuudestaan tuttu Veran äidin kautta. Täällä ollessa tunnelma on hyvä, sillä työntekijät tervehtivät käytävillä ja ovat avuliaita, vaikkeivat tunnekaan meitä. TET-jaksomme täällä on vasta alussa, ja odotamme innolla tulevia työtehtäviä. Suosittelemme TA:lle TET:iin tulemista henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita liiketoiminnasta, asuntoalaan liittyvistä asioista ja itsenäisestä työskentelystä. Vaikka ei olisi kiinnostunut näistä asioista, TA:lta saa hyvän kokemuksen työskentelystä.

TET-harjoittelijat Leea ja Vera  

Ajankohtaista