Vietimme viime viikolla uuden Showroomimme ennakkoiltaa. Lähes 50 asumisoikeusasukastamme tutustui uuteen tilaan, nautti herkullista keittoa ja suunnitteli oman kotinsa remontointia yhdessä TA:n asiantuntijoiden kanssa.

Espoon Kutojantielle avautuu joulukuun alussa tilava Showroom, jossa esittelemme laajasti erilaisia remonttiratkaisuja ja materiaalivaihtoehtoja. Showroomissa saa sekä inspiraatiota oman remontin toteuttamiseen että tietoa erilaisten remonttien kustannuksista sekä mahdollisuuksista.


Kutsuimme pääkaupunkiseudun asumisoikeusasukkaita lokakuun uutiskirjeessä osallistumaan Showroomin ennakkoiltaan. Tapahtuma täyttyikin nopeasti. Illan aikana kutsuvierailla oli mahdollista tutustua tilaan ja keskustella TA:n asiantuntijoiden kanssa remonttimahdollisuuksista. Erityisesti maalaus, terassinrakentaminen ja keittiöremontit kiinnostivat.


- Hyvin järjestetty, ruoka erinomaista, sai kattavan kuvan materiaaleista, mitä ja miten voi remontoida. Esimerkkihuoneet antoivat hyvän kuvan, miten voi remontoida. Loistavaa, että TA antaa materiaaleissa rahallista tukea hankkimalla ne ”talon piikkiin”. Voin suositella tällaista tapahtumaa tulevaisuudessakin, toteaa eräs ennakkoillassa ollut asukkaamme kirjallisessa palautteessaan.

Omatoimiremontilla lisää asumisviihtyvyyttä

- Uuden konseptimme mukaan tarjoamme asumisoikeusasukkaillemme materiaalipaketteja asunnon omatoimiseen kunnostamiseen sekä remonttivaihtoehtoja myös isompiin kunnostustöihin kuten keittiöihin, kylpyhuoneisiin, saunoihin ja piha-alueisiin. TA-materiaalipaketti on tarkoitettu tilanteisiin, jossa jokin huoneiston osa, esimerkiksi lattia, keittiön työtaso tai keittiö kokonaisuudessa, on jo vähän huonokuntoinen, mutta sen elinkaari, eli esimerkiksi tekninen käyttöikä tai toiminnallisuus, ei ole vielä päättynyt, kertoo TA:n kehitysjohtaja Alexandre Zaitsev.


Osaan omatoimiremonteista voi saada materiaalit TA:lta ja asukkaalle jää vain työn tekeminen tai teettäminen.  Ammattilaisella teetetystä työstä voi myös hakea verottajalta kotitalousvähennystä. - TA-materiaalipaketit eivät ole sidottu tiettyihin asumisvuosiin tai asunnon ikään, vaan remonttimahdollisuuksia arvioidaan aina tapauskohtaisesti, Zaitsev toteaa. Lisäämällä mahdollisuuksia omatoimiseen remontointiin haluamme parantaa asumisviihtyvyyttä.


Showroom avautuu virallisesti joulukuun alussa ja tilaan pääsee toistaiseksi tutustumaan ajanvarauksella. Oman vierailuaikansa voi varata osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Tulemme järjestämään myös lisää avointen ovien iltoja sekä erilaisia teemapäiviä. Ilmoitamme tapahtumista pääasiassa uutiskirjeessämme, nettisivuillamme tai TA:n asukassivuilla.  


Showroomin mahdollisuuksiin ja remonttipaketteihin voi tutustua myös osoitteessa www.ta.fi/showroom.

 

Ajankohtaista