Laajakaista

Pyrimme tarjoamaan kaikissa kohteissamme asukkaillemme laajakaistaliittymän mahdollisuuksien mukaan. Operaattoreiden rajoitusten vuoksi tämä ei kuitenkaan valitettavasti ole mahdollista aivan kaikissa kohteissamme. Kiinteistöissämme on pääsääntöisesti Telian, Elisan tai DNA:n kiinteistölaajakaista. 

Tarkista liittymän saatavuus talossasi

Tarkista oman talosi laajakaistaliittymän saatavuus ja mahdollisen liittymän tiedot, kuten nopeus, talosi kohdesivulta syöttämällä osoitteesi alle.


Miten tilaan liittymän?

Tarkista ensin oman talosi laajakaistaliittymän saatavuus ja mahdollisen liittymän tiedot talosi kohdesivulta yllä olevan hakutoiminnon avulla.

Jos talossasi on ulkopuolisen operaattorin kiinteistölaajakaista, saat liittymän käyttöösi tilaamalla sen suoraan palveluntarjoajalta (DNA, Elisa tai Telia). Liittymä kannattaa tilata viimeistään noin viikkoa ennen muuttoa, jotta se on käytettävissä heti muuttopäivästä lähtien.

Perustiedot kiinteistölaajakaistasta

Kiinteistölaajakaistalla tai taloyhtiölaajakaistalla tarkoitetaan liittymää, josta taloyhtiö on tehnyt sopimuksen operaattorin kanssa ja maksaa heille tietyn summan kuukaudessa. Saat käyttöösi tietyn perusnopeuden (yleensä 50 Mbps) ilman liittymis- ja käyttömaksua. Halutessasi voit tilata nopeamman yhteyden palveluntarjoajalta edulliseen lisähintaan.

Yhteys toteutetaan puhelin-, ethernet- tai TV-kaapelia pitkin. Yhteyden tekninen toteutus ja mahdollinen päätelaitteen tarve selviää kysymällä palveluntarjoajalta.

Olen vaihtamassa asuntoa toiseen TA:n asuntoon. Miten toimin laajakaistaliittymän kanssa?

Tarkista, millainen laajakaistaliittymä uudessa asunnossasi on. Mikäli uudessa osoitteessasi on eri operaattorin liittymä, sinun täytyy irtisanoa aiempi liittymä ja tehdä sopimus uuden operaattorin kanssa. Jos operaattori on sama, ole yhteydessä operaattoriin ja sovi liittymän siirrosta.

Olen muuttamassa pois TA:n asunnosta. Miten toimin laajakaistaliittymän kanssa?

Jos sinulla on käytössäsi kiinteistölaajakaista, ilmoita poismuutostasi operaattorille.

Lisätietoja: 

Asiakaspalvelukeskus
Puh. 045 7734 3760
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.