Vastikkeen ja vuokran maksaminen

Käyttövastikkeen maksu

Asumisoikeusasukas saa viitteelliset tilisiirrot käyttövastikkeen maksamista varten. Käytä käyttövastikkeen maksussa tilisiirron mukaista viitettä, jotta maksut tulevat oikealle tilille ja kohdistuvat oikeaan asuntoon. Käyttövastike erääntyy maksettavaksi joka kuukauden toisena päivänä. Mikäli käyttövastikkeen maksamisessa ilmenee erityistilanteita, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja sopia menettelytavoista mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Vuokranmaksu

Vuokralaisille lähetetään viitteelliset tilisiirrot vuokran maksamista varten. Käytä vuokran maksamisessa tilisiirron mukaista viitettä, jotta maksut tulevat oikealle tilille ja kohdistuvat oikeaan asuntoon. Vuokra erääntyy maksettavaksi joka kuukauden toisena päivänä. Mikäli vuokran maksamisessa ilmenee erityistilanteita, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja sopia menettelytavoista mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Tietoa maksusaatavien valvonnasta

Kun maksat vuokrasaatavamme eräpäivään mennessä, vältyt turhilta huomautuskirjeiltä ja -kuluilta. Käytä maksaessa aina tilisiirrossa näkyvää viitenumerotietoa. Jos viitetietoa ei jostain syystä voi käyttää, ilmoita lisätiedoissa taloyhtiön nimi, huoneistonumero sekä asukkaan nimi. Näin suoritukset kohdistuvat oikeille laskuille. Voimme tarvittaessa käyttää maksusaatavien valvonnassa perintätoimistoa, joka hoitaa puolestamme huomautuskirjeiden lähettämisen sekä mahdollisten saataviemme perimisen.

Myöhässä olevia saataviamme ei valitettavasti voi enää perintätoimiston lähettämän huomautuskirjeen jälkeen maksaa ilmoittamallemme tilille, vaan suoritukset ja niihin liittyvät huomautus- ja mahdolliset perintäkulut maksetaan perintätoimiston ilmoittamalle tilille. Mahdollisista maksusuunnitelmista sovitaan myös suoraan perintätoimiston kanssa.