Uudiskohde – ja olet kotisi ensimmäinen asukas

Uudiskohde tarjoaa mahdollisuuden muuttaa vastavalmistuneeseen kotiin – asunnon ensimmäisenä asukkaana. Hankkiessasi kodin hyvissä ajoin rakenteilla olevasta uudiskohteesta, voit päästä myös vaikuttamaan asunnon pintamateriaaleihin.

Rakennutamme noin 1000 uudisasuntoa vuodessa. Uudiskohteemme ovat asumisoikeus, vuokra- ja omistusasuntokohteita. Rakennutamme ja omistamme sekä kerros- että rivitaloja, pari- ja luhtitaloja sekä erillistaloja. Voit valita kerrostalokodin kaupungin sydämestä tai pientalon metsän reunalta.

Etsimme jatkuvasti uudisrakentamisessa uusia toteutusvaihtoehtoja, joiden avulla voimme parantaa energiatehokkuutta ja hillitä asumiskustannusten nousua. Meiltä voit valita uudisasunnon turvallisin mielin, kuulumme Suomen suurimpien asuntorakennuttajien joukkoon.


Uudiskohteessa on useita hyviä puolia

Uudiskohteessa pääset muuttamaan uutuuttaan hohtavaan asumattomaan kotiin, jonka kaikki pinnat ja kodinkoneet ovat uusia. Uudiskohteessa on myös nykyaikaiset tilankäyttöratkaisut ja talotekniikka sekä toimivat yhteistilat. Monet uudiskohteistamme valmistuvat uusille kehittyville asuinympäristöalueille.


Katso uudiskohteet


Usein kysytyt kysymykset uudiskohteista


Mikä on uudiskohde?

Uudiskohde on rakenteilla oleva tai jo valmistunut kiinteistö tai asunto, jota ei ole otettu vielä käyttöön. Uudiskohde voi olla kerros- tai rivitalo, pari- tai erillistalo, omakotitalo tai luhtitalo. Uudiskohde takaa sinulle sen, että olet asunnon ensimmäinen asukas. Rakennutamme asumisoikeus-, vuokra- ja omistusasuntoja.


Kannattaako valita uudiskohde?

Uudiskohteessa asut pitkään huolettomasti. Sinun ei tarvitse murehtia tulevista asunto- tai kiinteistökohtaisista remonteista.


Mistä uudiskohteet löytyvät?

Uudiskohteiden rakennuttajat ilmoittavat omilla nettisivuillaan ja uutiskirjeissä tulevista kohteistaan. Suunnitteilla olevista kohteista voi kysellä myös alueen myyntineuvottelijoilta. Ilmoitamme kaikkien uudiskohteisiin valmistuvien asumisoikeus- ja vuokra-asuntojemme hakuajoista nettisivuillamme. Löydät nettisivuiltamme myös ennakkomarkkinointiin tulevat omistuskohteet. Kannattaa liittyä uutiskirjeemme tilaajaksi, niin saat sähköpostiisi tiedon, kun sinua kiinnostavalta alueelta tulee uudisasuntoja hakuun.


Milloin uudiskohteen asunto maksetaan?

Asumisoikeusasunnon asumisoikeusmaksu maksetaan rakennusaikana kuukauden sisällä sopimuksenteosta, eli usein jo hyvissä ajoin, ennen kuin asunto valmistuu. Asumisoikeusmaksu käytetään kohteen rakentamiseen, joten siksi maksu erääntyy maksettavaksi jo rakennusaikana. Käyttövastikkeen maksu alkaa sitten, kun olet päässyt muuttamaan uuteen kotiisi.

Vuokra-asunnon vakuusmaksu maksetaan ennen muuttoa. Vuokranmaksu alkaa sopimuksen alkaessa.


Asumisoikeusasunnon hakeminen uudiskohteesta -hakuohje

Vuokra-asunnon hakeminen uudiskohteesta -hakuohje


Katso kaikki uudiskohteet